partner worden

Voor bedrijven

Create Tomorrow is ‘s werelds grootste studenten denktank. Samen met bedrijven creëren we een omgeving waar innovatie, co-creatie en meer wordt aangemoedigd. Ons 2-daags evenement is immers ons grootste speerpunt, met interessante keynotes, workshops en entertainment waar jouw interpretatie voor de toekomst echt tot leven kan komen!

Create Tomorrow biedt veel mogelijkheden voor bedrijven als het gaat om verbinding en promotie. Samen met onze partners werken we in een cyclus genaamd de Create Tomorrow Impact Method waarbij we doelen en uitdagingen stellen, ons evenement hebben en vervolgens een follow-up voor de beste oplossingen. Samen met duizend studenten kun je werken aan jouw problemen van de toekomst terwijl je waardevolle connecties maakt. Wij staan voor innovatie en dat betekent dat wij een duurzaam evenement zijn. Onze Conceptbrochure geeft u meer inzicht in ons geweldige evenement!

Heeft u interesse om partner te worden?

Bekijk de aftermovie voor bedrijven

Plan een meeting

Als u geïnteresseerd bent om partner te worden, kunt u hier uw gegevens achterlaten of een e-mail sturen naar extern@createtomorrow.nl. Ons team zal binnen een werkdag contact met u opnemen!